Az olasz szegény konyha receptjei a legjobbak, ilyen lesz ez is, amihez a maradék, kiszáradt kenyeret lehet úgy hasznosítani, hogy közben valami csodálatos jön létre.
Ez az étel is éppen annyi idő alatt készül el, amíg a tészta ...
Az olasz szegény konyha receptjei a legjobbak, ilyen lesz ez is, amihez a maradék, kiszáradt kenyeret lehet úgy hasznosítani, hogy közben valami csodálatos jön létre.
Ez az étel is éppen annyi idő alatt készül el, amíg a tészta ...
A 25 éves Pohner Ádám és csapata ma reggel, másodikként kezdte meg főzését a lyoni világdöntő első napján. Már az is hatalmas eredmény, hogy ott lehetünk a döntőn, de ha még a top 10-be is bekerülnénk, az lenne a valóra ...
A munkahelyi ebédnek nem kell mindig melegnek lennie, ahogy azt már korábban megírtuk. De akkor mi legyen, ha nincs kedvünk a szendvicshez, félünk, hogy nem lakunk jól, de azt is szeretnénk, hogy finom legyen és egészséges?
Az egyik ...
Messze nem csak Milkából, Kinderből és Lindtből áll a világ - lehet, hogy jóval többet hallunk róluk, pedig vannak olyan magyar kézműves csokoládék, amelyek nem egy díjat bezsebeltek már a hazai és a nemzetközi versenyeken.
Hat ...
Az alma-fahéj kombináció nem csak pitében jó - muffinban is legalább annyira finom, ráadásul sokkal kevesebb munka van vele.
Mivel nagyszüleimnek rengeteg almafájuk van, minden évben számtalan házi alma sorakozik a pincében. ...
Ha szereted a citromos desszerteket, akkor ez egészen biztosan az egyik kedvenced lesz. Meyer citrom, lime és sok-sok natúr joghurt alkotja a puha, picit ragacsos piskótát.
Ennek a süteménynek se perc alatt a rabjaivá váltunk - ...
A Bocuse d'Or a világ legnagyobb presztízsű szakácsversenye, amelyet már 32 éve rendeznek meg Lyonban. Idén, a mezőny a legfiatalabbjaként, Pohner Ádám képvisel minket.
A verseny Paul Bocuse-ról, az esemény ötletgazdájáról ...
Nemrég túrós táskát vettem a péknél, és egészen mélyen megrázott a pillanat, amikor a két borsónyi száraz túrómorzsa kigurult belőle, de még szomorúbb volt, mikor kiderült, hogy ez volt mind, nincs több. Pedig hát a lényeg ...
Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy a pasijuk egy tésztát sem tud vagy hajlandó kifőzni a konyhában. Pedig érdemes kivárni, amíg mégis megtörténik: szerintem azért jó dolog a férfi a tűzhely mellett, mert mindent másképp fognak ...
Közeledik a fánkszezon, és ha nem szeretnénk bevállalni a szalagos fánkot - annak az amúgy elég élvezetes, de időigényes nyújtási, szaggatási, formázási munkálataival együtt, no meg a kockázattal, hogy összeesik -, akkor ez a ...
A januári nagy hidegben nincs is jobb egy forró zöldséglevesnél - főleg, ha még gyorsan el is készül. Zöldséglevest főzni a világ legegyszerűbb dolga, se sok időt, se sok energiát nem kell rászánni.
Ez tényleg nem egy ...
Palacsintát készíteni nem nagy ördöngösség - de csak kisütni és megtölteni lehet? A válasz egyértelműen a nem, sokféleképpen felhasználhatjuk a tésztát, erre mutatunk most több ötletet.
A palacsintasütés általában ...