Őszibarackkal és mézzel sült csirkemell - Ezekkel a fűszerekkel lesz a legfinomabb

Szász Eszter 2019. szeptember 3.

Sokféle süteményreceptet gyűjtöttem, amelyhez a nagy kedvencemet, az őszibarackot használtam fel. Ez a gyümölcs annyira feldob minden édességet, hogy legszívesebben minden nap sütnék belőle valamit. Szerencsére nem csak sütikbe használható.

Az őszibarack is olyan gyümölcs, amelyik nem csak süteménybe, hanem sós ételek mellé is tökéletes. Tökéletes ízkombináció például sajttal, érdemes kipróbálni szendvicsre téve. Paradicsomos salátába is tehetjük vékonyra szeletelve. 

oszibarackos_csirkemell.jpg

A sima csirkemellet is feldobja, remekül illik a sós ízéhez, és sokkal szaftosabbá is teszi. Igazából nincs is vele sokkal több munka,  hamar elkészül, így munka után vacsorára is elkészíthető. Fűszerezzük jó sok zöldfűszerrel - én rozmaringot használtam - ami kihozza a barack ízét. 

Fotó: Getty Images 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr115031876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása