Mákos guba új köntösben: kávéként is elkészíthető

Szász Eszter 2019. szeptember 3.

A kávé ma már nem csak presszó vagy latte lehet, sőt, ha valami különlegesebbet akarunk, akkor sem kell feltétlenül szirupokat használni. 

Sokáig csak egyféle módon tudtam elképzelni a kávét, méghozzá tejeskávénak. Sok tej, álmosságomhoz mért erősségű kávé, jó forrón elkészítve: ennyi kellett a boldogsághoz. 

nespresso_makos_guba_latte.jpg

A Nespresso mindig is híres volt arról, hogy bőven többet kínál a reggeli feketénél. Limitált szériás kapszulái mellett időnként receptekkel is megörvendezteti a vásárlókat, néha olyanokkal is, amit másnak nem jutott volna eszébe elkészíteni. 

Egy tejeskávé lehet egészen különleges is, ilyen például a mákos guba latte. A tehéntejet szójatej helyettesíti, a kávéhoz pedig egy csipetnyi mák és citromhéj kerül. Az italhoz semmi másra nincs szükségünk mint egy jó tejhabosítóra, és egy Nespresso kávékapszulára, és máris valami izgalmasat készíthetünk.

Fotó: Nespresso

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr8815036204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása