Fetasajtkrémmel töltött minipaprika: a legfinomabb antipasti

Sági Zsófia 2019. június 23.

Ha választanom kellene az előételek, nassolnivalók közül, amiket nyáron a legszívesebben a fogyasztok, toronymagasan a sajtkrémmel töltött paprika vinné a prímet. 

De nem csak előételként, savanyúságként is tökéletesen funkcionál, főleg a grillhúsok mellé, szerintem nincsen nála jobb. Szerencsére otthon is könnyűszerrel elkészíthető, 3-4 alapanyag kell csak hozzá.

fetasajtospapi.jpg

Könnyedebb változat

A feta sajt önmagában elég tömény, ezért krémsajttal kell kikeverni. Ez lehetőleg minél könnyebb, lágyabb legyen, akár joghurtsajt. Ha még így is túl tömörnek érezzük a végeredményt, akkor egy kis görög joghurttal vagy tejföllel lehet még rajta lágyítani.

A paprika

Bármilyen kisméretű paprikát megtölthetünk. Válasszunk apró, színes paprikákat, esetleg cseresznyepaprikát vagy - ha szeretjük a csípőset - jalapenót. 

Fotó: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5314903388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása