Így készíts meleg vacsorát 15 perc alatt!

Grillszendvics, avagy a hétköznapok megmentője

katucikonyha 2018. június 5.

A villámgyorsan elkészülő grillszendvics különösen ajánlott folyton rohanóknak, késésben lévőknek, meg persze azoknak, akiknek sem idejük, sem kedvük főzéssel tölteni az időt, főként hétköznap.

A gyorsaság ezúttal egyáltalán nem megy a minőség rovására, feltéve, hogy tényleg jó és finom alapanyagokkal dolgozunk. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, néhány pitából, sajtból, sonkából, vagy bármi másból, amit a szendvicsre tennénk, készülhet egy sokkal élvezetesebb, és főleg meleg grillszendvics is.

grillszendvics_2_900.jpg

Kép forrása: katuci

Persze lehetne sima melegszendvics is, de ez egészen más. A gyerkőcök pedig kifejezetten rajongani szoktak érte. A pita lapokat készen szoktam hozzá venni, minden egyéb hozzávaló opcionális. A gyerekeim a sima, sajtos-sonkás verziót szeretik, de tehetünk bele hagymát, maradék sült húst vagy grillzöldségeket, -sajtot is.

Sok zöldséggel még jobb

A grillszendvics egyébként kiválóan alkalmas arra is, hogy a napi öt zöldségadagból egyet a gyerekbe imádkozzunk. A paradicsom-, vagy uborkakarikákat akár bele is süthetjük, de mellé is adhatjuk. Minél többfélét, annál jobb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr10014009540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása