Látványos, egyszerű és finom - ez a fasírt az egyik legjobb vendégváró, elképesztően néz ki, és krumplipürével tálalva főfogásként is megállja a helyét.
A cupcake nem ismeretlen jelenség, a sós cupcake viszont annál inkább. Persze nem muszáj cifrázni ezt a fogást, díszítés nélkül is nagyon jól néz ki, bármilyen körettel kínálhatjuk, de ha vannak húsrajongó férfiak a családban, ők nassolnivalóként is szívesen fogyasztják majd.
Gyorsabb, egyszerűbb és olajtól mentes
Ezzel a módszerrel megspórolhatjuk a formázást, a golyók készítését, és bár van, akinek ez kifejezetten relax tevékenységnek számít, én sajnos nem tartozom ebbe a csoportba, nem szeretek a formázással bíbelődni. Ráadásul csak be kell őket dobni a sütőbe, nem kell olajat melegíteni és a serpenyő felett álldogálni.
Különleges ízvilág
Maga a fasírt sem mindennapi: a hús mellé kétféle sajt, friss bazsalikom, szárított paradicsom és ketchup kerül, amiből lehetőség szerint házit használjunk, de egy sűrűbb paradicsomszósz is megállja a helyét, a lényeg, hogy összetartsa a fasírtot és plusz ízt adjon neki.
Fotó: Getty Images