Sütőben sült olaszos fasírt: nem lesz olajszag

Sági Zsófia 2019. július 28.

Látványos, egyszerű és finom - ez a fasírt az egyik legjobb vendégváró, elképesztően néz ki, és krumplipürével tálalva főfogásként is megállja a helyét. 

A cupcake nem ismeretlen jelenség, a sós cupcake viszont annál inkább. Persze nem muszáj cifrázni ezt a fogást, díszítés nélkül is nagyon jól néz ki, bármilyen körettel kínálhatjuk, de ha vannak húsrajongó férfiak a családban, ők nassolnivalóként is szívesen fogyasztják majd.

fasirtmuffin.jpg

Gyorsabb, egyszerűbb és olajtól mentes

Ezzel a módszerrel megspórolhatjuk a formázást, a golyók készítését, és bár van, akinek ez kifejezetten relax tevékenységnek számít, én sajnos nem tartozom ebbe a csoportba, nem szeretek a formázással bíbelődni. Ráadásul csak be kell őket dobni a sütőbe, nem kell olajat melegíteni és a serpenyő felett álldogálni.

Különleges ízvilág

Maga a fasírt sem mindennapi: a hús mellé kétféle sajt, friss bazsalikom, szárított paradicsom és ketchup kerül, amiből lehetőség szerint házit használjunk, de egy sűrűbb paradicsomszósz is megállja a helyét, a lényeg, hogy összetartsa a fasírtot és plusz ízt adjon neki. 

Fotó: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5014978182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása