Kenyeret sütni nem nehéz: dagasztás nélküli verziót mutatunk

Dártvéder01 2019. augusztus 27.

Sokan nem állnak neki otthon a kenyérsütésnek, pedig egyáltalán nem olyan nehéz, mint ahogyan gondolják. Elég rászánni egy kis időt és energiát arra, hogy friss, ropogós házi kenyér legyen az asztalon. 

Hajlandó vagy 400-600 forintot adni egy fél kilós kenyérért, aminek a minősége, összetevői - elvileg - kifogástalanok? Ha a válasz igen, megnyugodhatsz, ne is olvass tovább, vegyél drága kenyeret és élj boldogan.

Ha nincs ennyi pénzed, vagy egyszerűen csak sajnálsz ennyit kiadni egy kenyérre, de van egy icipici időd és egy fedeles jénaid, akkor meg vagy mentve. Ráadásul, ha időnként nekiállsz kenyeret csinálni, annyit megspórolsz, hogy a fennmaradó időben nyugodtan megveheted a drága kenyeret.

kenyer_1.jpg

Gyors, egészséges, megbízható

Arról nem is beszélve, hogy ha házilag készíted el a pékárut, biztos lehetsz abban, hogy jó minőségű alapanyagok kerülnek bele, és semmi olyan nem lesz benne, amit nem szeretnél. Az összetevői tehát nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is kifogástalanok lesznek. Ráadásul ezt a verziót még dagasztani sem kell, úgyhogy a sütésen kívül nem sok dolgod lesz vele. 

Fotó: Getty Images, Saját

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr8513846380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása