A vacsora számomra nagyon sokszor jelent gondot. Egyrészt kifogyok az ötletekből, másrészt nem szeretném nagyon megterhelni a gyomrom estére. De mivel az esetek nagy részében farkaséhesen esem haza a munkából, muszáj ennem valamit.
Nagy kedvencem az avokádó, amelyet rengetegféleképpen lehet elkészíteni. Ha kencét készítünk belőle, akkor pirítóssal vagy tortillachipsszel isteni mártogatós, de ehetjük simán szeletelve, kicsit megsózva, illetve bármilyen salátát feldobhatunk vele.
Caprese saláta és töltött avokádó
Az avokádó tökéletes választás vacsorára, mert kellemesen eltelít, nyugtatja az idegrendszert és még a nyugodt alvást is segíti. Ez a recept ötvözi az egyik kedvencemet, a mozzarella caprese-t az avokádó ízével, mindezt bazsalikompestóval keverve.
A pestót otthon is el tudjuk készíteni, úgy egy kicsit időigényesebb a vacsoránk, de a kész pestót hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben.
Fotó: Getty Images