Ízletes vacsora 10 perc alatt – Csak pár tortillalap kell hozzá

Kóczián Zita 2019. április 26.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én hétköznap esténként, amikor hazaérek a munkából, nagyjából egy krumpliszsákkal vagyok egyenértékű, ami az aktivitási szintet illeti. Pár perc pihi, kutyasétáltatás, létszükségi szinten tartás házimunka-téren, aztán főzés, vacsi, fürdés, alvás.

Na jó, a főzés címszó alatt se arra gondoljatok, hogy összerittyentek egy Wellington-bélszínt hercegnőburgonyával és grillezett spárgával, hanem igyekszem minimálon kezelni a dolgokat. Egy kis paradicsomos tészta, rakott krumpli, melegszendvics.

tortillatekercs-cover.jpg

Ha pedig végképp nincs energiám, akkor ez a tortilla. Ha egyszer kipróbáljátok, utána nem lehet majd leszokni róla, mert nagyon finom, változatos és iszonyú gyorsan elkészül. Kérdezzétek a páromat, ő legalább heti kétszer rágja ezért a fülemet.

Nemcsak az a nagy előnye, hogy 10 perc alatt készen van, hanem az is, hogy tökéletes maradékfelhasználó recept, bármilyen megmaradt sült húst tehetünk bele, de akár tonhalat is. 

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr6614309033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása