Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én hétköznap esténként, amikor hazaérek a munkából, nagyjából egy krumpliszsákkal vagyok egyenértékű, ami az aktivitási szintet illeti. Pár perc pihi, kutyasétáltatás, létszükségi szinten tartás házimunka-téren, aztán főzés, vacsi, fürdés, alvás.
Na jó, a főzés címszó alatt se arra gondoljatok, hogy összerittyentek egy Wellington-bélszínt hercegnőburgonyával és grillezett spárgával, hanem igyekszem minimálon kezelni a dolgokat. Egy kis paradicsomos tészta, rakott krumpli, melegszendvics.
Ha pedig végképp nincs energiám, akkor ez a tortilla. Ha egyszer kipróbáljátok, utána nem lehet majd leszokni róla, mert nagyon finom, változatos és iszonyú gyorsan elkészül. Kérdezzétek a páromat, ő legalább heti kétszer rágja ezért a fülemet.
Nemcsak az a nagy előnye, hogy 10 perc alatt készen van, hanem az is, hogy tökéletes maradékfelhasználó recept, bármilyen megmaradt sült húst tehetünk bele, de akár tonhalat is.
Fotó: Shutterstock