Szénhidrátszegény diétán vagy? Ezt a pogácsát te is megeheted

Ketogén pogácsa, zene füleinknek

SóBors 2018. augusztus 20.

Az, hogy valaki nem hisz a szénhidrátban (a zsírban viszont igen), még nem jelenti azt, hogy időnként nem enne szívesen egy jó kis pogácsát. Itt a ketogén verzió, nem is olyan vészes alapanyag listával.

Vannak emberek, akik fogyni szeretnének és viszonylag könnyen le tudnak mondani az édességről és a szénhidrátokról, nos, nekik való a ketogén diéta. Ennek az a lényege, hogy jó sok zsírt kell enni, szénhidrátot viszont nem, kivéve zöldséget, és némi gyümölcsöt.

zsirpogacsa.jpg

Én ennek a hatékonyságáról nem fogok elmélkedni, mert nem vagyok táplálkozási szakember, minden esetre, személy szerint zene füleimnek, hogy a töltött káposztával és a jó zsíros krémsajtokkal ebben az univerzumban fogyni lehet.

Mivel a szénhidrátban magam sem hiszek, legalábbis így negyven fölött már csúnyán hízásnak indul tőle az ember, a szalonnával viszont határozottan gyengéd viszonyt ápolok, úgy érzem, hogy egy ketogén diétába illeszthető pogácsa egyértelműen az a kompromisszum, amit bármikor hajlandó vagyok meghozni. Íme a csodarecept.

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr6314173553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása