Csokis, tejszínes, kókuszos - ettől a recepttől mindenkinek megremeg a térde

Ez itt már a mennyország?

SóBors 2018. május 19.

Előre szólunk, hogy ez egy olyan recept, aminek már az olvasásakor is elkezd csorogni a nyálad. Ez van. Csokis, kókuszos, sütis, habos csoda, nem igazán lehet vele melléfogni.

Igaz, legalább háromszor kell nekiállni: először elkészítjük a kókuszos piskótát, utána a csokipudingot - bizony, nem bolti, zacskósból dolgozunk, hanem receptből, valódi hozzávalókkal. Ha eddig nem tudtad, hogy hogyan készül a házi puding, akkor most jól figyelj! Végül pedig a hab is extra, természetesen.

5049792_694ae3cf950f21131555ab86d3c00633_wm.jpg

 

A házi csokipudingot talán két perccel tart tovább elkészíteni, mint a bolti zacskós társát, de megéri ezt a plusz két percet rászánni az életünkből, hiszen igazi, tömény csokiízű, krémes puding lesz az eredmény.

Tejszínhab trükk

És ha már lúd, legyen kövér: a pohárdesszert tetejére mascarponés tejszínhab kerül! A mascarpone zsírtartalma segíteni fog, hogy igazán keményre tudjuk felverni a tejszínhabot, amivel aztán szuperül lehet díszíteni a desszertet.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr8313841670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása