A mirinda szelet egy örök klasszikus, mindenki nagy kedvence. Azonban nemcsak süteményt, hanem pudingot is készíthetünk az isteni narancszseléből, ha felturbózzuk egy kis csokihabbal.
Magából a mirindazseléből ezerféle receptet el tudunk készíteni. Mehet bármilyen piskótára, kekszre, de önmagában is megállja a helyét, mint pohárdesszert. Most én az utóbbira hozok nektek egy szuper receptet, amelyben a narancs ízét egy isteni étcsokoládés-tejszínes krém egészíti ki.
A desszertet tovább ízesíthetjük valamilyen finom alkohollal, narancs- vagy csokilikőrrel, rummal vagy konyakkal, de ilyenkor a folyadék – a narancslé vagy a tejszín – mennyiségéből számítsunk le ugyanannyit. A zselés alap pedig előző nap is elkészíthető, így csak a csokihabot kell majd frissen elkészítenünk, akár addig is, amíg szusszanunk egyet a főfogás után.