Karácsonyi mirinda puding gyorsan - A klasszikus mirinda szelet extra verziója

Sági Zsófia 2018. december 24.

A mirinda szelet egy örök klasszikus, mindenki nagy kedvence. Azonban nemcsak süteményt, hanem pudingot is készíthetünk az isteni narancszseléből, ha felturbózzuk egy kis csokihabbal. 

Magából a mirindazseléből ezerféle receptet el tudunk készíteni. Mehet bármilyen piskótára, kekszre, de önmagában is megállja a helyét, mint pohárdesszert. Most én az utóbbira hozok nektek egy szuper receptet, amelyben a narancs ízét egy isteni étcsokoládés-tejszínes krém egészíti ki. 

mirinda.jpg

A desszertet tovább ízesíthetjük valamilyen finom alkohollal, narancs- vagy csokilikőrrel, rummal vagy konyakkal, de ilyenkor a folyadék – a narancslé vagy a tejszín – mennyiségéből számítsunk le ugyanannyit. A zselés alap pedig előző nap is elkészíthető, így csak a csokihabot kell majd frissen elkészítenünk, akár addig is, amíg szusszanunk egyet a főfogás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr913853308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása