Krémes, fehér forró csokoládé: talán finomabb, mint étcsokiból

Sági Zsófia 2018. december 10.

Itt a december, közeledik a karácsony, az ünnep hangulata lassan mindenkit magával ragad. Ez az édes, krémes forró csokoládé garantáltan elvarázsol bárkit, ráadásul perceken belül elkészül. 

Fehér csokoládé, tej és egy kis vanília - ennyire van csak szükség ehhez a csodálatos téli italhoz. Ha szeretnénk valódi karácsonyi hangulatot varázsolni a lakásba, akkor keverhetünk bele mézeskalács fűszerkeveréket is. 

fehercsokirecept.jpg

Fontos, hogy jó minőségű fehér csokoládét használj, hiszen az adja az alapot, ha azon spórolunk, akkor nem is érdemes elkészíteni ezt a finomságot. 

Sok mindennel feldobhatod a forró csokoládét: tejszínhabbal, pillecukorrral, fahéjjal, de akár dekorcukorral is, ilyenkor sok helyen kapni például hócsillag alakút. De ha a'la nature hagyjuk, akkor sem követünk el hibát, isteni finom önmagában is ez az édes, krémes, melengető ital.  

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr10014404392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása