Őszi Coleslaw-saláta, mert ilyenkor még az ételünk is színpompás

Lilakáposzta, vörösáfonya

Belsőolga 2018. október 7.

Az ősz olyan évszak, amikor minden levél és termés virággá változik, annyira gyönyörűek a fények és színpompás a természet. Ennek megfelelően a tányérunkra is csodás színű dolgok kerülhetnek. Hagyjuk a fehér káposztát, készítsünk Coleslaw-salátát őszi színekből és ízekből!

Nyáron már bemutattuk az amerikai káposztasalátának az alapverzióját. Ez egy kicsit sápadt, egy kicsit uncsi, de elég finom és tápláló ahhoz, hogy ne legyen rá panasz, az ipari mennyiségű káposzta és répa pedig úgyis mindent elvisz.

red_cabbage_carrot_apple_salad_with_nuts_and_cranberry_coleslaw_for_autumn_or_winter_season.jpg

Most egy színpompás, őszi változatot mutatunk. Ehhez sem kell sok minden, csak főleg fantázia. A fehér káposztát lilára cseréltük, a sárgarépát megtartottuk (elég színes, maradhat), és került bele - ősz lévén - egy kis dió, és vörösáfonya. Meg a színharmónia kedvéért egy kis petrezselyemzöld.

Ez már így egy remek salátaalap, az ízek összhangját pedig a majonéz fogja egybehozni, ami ezt az egészet bevonja. Remek saláta, minden ételt feldob, még a legunalmasabb sült húsokat is.

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr1414264271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása