Sütés nélkül: málnás-kókuszos sajttorta pillanatok alatt

Koncz Andrea 2018. augusztus 1.

Ha szeretnél egy igazán finom süteményt, de nincs kedved bekapcsolni a sütőt, ezt a tortát neked hoztuk. Ráadásul könnyen csinálhatod kalóriaszegényebb változatban is, így diétába, speciális étrendbe beilleszthető.

Az alapja egy egyszerű kekszes réteg: az ilyet szeretjük, mert simán rábízhatjuk az elkészítését a gyerekekre. Mivel teljes kiörlésű kekszből készül, kellemes, ropogós állaga lesz a hűtési idő után. A töltelék pedig szintén nem agysebészet, amíg a kekszes alap pihen, egy habverővel könnyen kész van, pár perc alatt.

malnas_sajttorta_sutes_nelkul.jpg

Ha alkalomra készítjük, csinosíthatjuk a tetejét még egy plusz adag szép málnával, és rácsorgatott, olvasztott csokival, de úgy is isteni, ha a málnaszemeket egyszerűen belekeverjük a kész krémbe, és így kenjük a tészta tetejére. 

Ha alakbarát változatban készítjük, a cukrot eritritre vagy szátturmixolt datolyára cseréljük, a vajat pedig kókuszzsírra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr7614130437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása