Így éleszd fel az összeesett salátádat

Meglepő siker!

Belsőolga 2018. július 5.

Időnként azt az extrém sportot űzzük Andival, hogy egészen reménytelen helyzetekből próbálunk győztesen kikerülni. Ez történt most is: megpróbáltuk a fekete öves food stylistok módszerével, jeges vízben feléleszteni a fonnyadt-fáradt salátákat. Nézzétek, hogy sikerült!

Az interneten található módszer egyszerű, ha elfonnyadt a salátád, tedd jeges vízbe, és feléled. Ropogósabb lesz, mint egy zacskó friss popcorn, vagy egy szelet frissen sült szalonna.

 

salata_elesztes.jpg

Meggumisodott állagú brokkolit, fejes salátát, és pár rukkola levelet próbáltunk helyre rántani jeges vízben. Hogy milyen eredménnyel, az kiderül a videóból, amiben már nem is tudom, hogy a saláta volt-e fáradtabb, vagy mi (reménytelenebbek).

A vége azért tartogat egy extra meglepetést, sőt, azt is elmondom, hogy hogyan lehet megelőzni a fonnyadást, és frissen tartani a salátaleveleket. Jelszó: a prevenció.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr2814080045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása