Cukkiniszezon van, de mit készíts belőle? Isteni majonézes cukkinikrémet, akár télire is!

Így majd lesz íze!

Belsőolga 2018. június 26.

A szendvicskrémek népszerűsége töretlen, ami nem véletlen: néhány jól eltalált ízű és állagú krémmel kipipálhatjuk a reggelit és az uzsonnát, feldobhatjuk vele az unalmas húsokat, sőt, akár egy komplett vendégséget is megoldhatunk velük. Itt a cukkiniszezon, készíts szendvicskrémet cukkiniből!

Ezt még azok is szeretni fogják, akik nem igazán rajonganak a cukkiniért, mert olyan... semmilyen. Nos, majd most valamilyen lesz, végül is csak az ízesítésen, és a jól eltalált állagon múlik a dolog. Arra pedig nem lesz panasz.

cukkinikrem.jpg

Az elkészítés módja sem egy ördöngösség: készíts olívaolajon egy hagymás alapot, dinszteld meg rajta a cukkinit, tegyél hozzá minden földi jót, pépesítsd, és kész is.

El is tehetsz belőle

Tálalhatod mártogatósnak kétszersülttel vagy baguette-tel, kenheted kenyérre, adhatod sültek mellé, sőt, ha nagyon ízlik, akkor még akár tartósíthatod is, ha forrón üvegbe teszed, és kidunsztolod. Nagyon praktikus megoldás, bármikor előkaphatod, ha hirtelen egy finom szendvicskrémhez támad kedved, vagy vendégek toppannak be.

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5614074363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása