Abbahagyhatatlan sajtos-tejfölös csirke - Ez tényleg az étel neve, és nem véletlenül

Belsőolga 2018. június 19.

Mit főztél a vendégeknek? Abbahagyhatatlan csirkét. Az milyen? Abbahagyhatatlan. Ez az épületes párbeszéd zajlott le a köztünk a minap Hajni barátnőmmel. Igen, kitaláltátok a folytatást: "Kérem a receptet". A hétvégén leteszteltük, tényleg abbahagyhatatlanul finom, ráadásul 10 perc alatt össze lehet rakni, és már mehet is a sütőbe.

A csirkemellből készült ételek univerzális mentsvárat jelentenek, amikor gyorsan kell valami finom ebédet vagy vacsorát összeütni, akár sok embernek is. Csak hát a csirkével van egy kis baj: könnyen kiszárad, és akkor már egyáltalán nem gusztusos.

abbahagyhatatlan_csirke.jpg

Erre az egyébként összetett problémára jelent megoldást az abbahagyhatatlan csirke, ami biztos, hogy finom lesz, nem kell miatta óráig a tűzhely mellett állni (valójában egyáltalán semeddig sem kell a tűzhely mellett állni), mégis finom, csodálatosan szaftos húsételt kapunk, a tetején ellenállhatatlan, ropogós-nyúlós sajtréteggel.

Nincs köret, nincs probléma

Körettel bajlódni nincs értelme, úgysem eszi senki, mindenki a csirkéért lesz oda. Esetleg adhatsz hozzá valami egyszerű salátát, nyugi, mindenki jól fog lakni, hiszen éppen elegendő mennyiségű szénhidrát is megbújik ebben az ételben. De ezt csak te tudod, meg akinek, végtelen jófejségedben, elmesélted a receptet, mint nekem Hajni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr414040734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása