Naná, hogy tésztát a legkönnyebb főzni, ha már szeretnénk valami meleget vacsorázni. De ezúttal toljuk be a sütőbe is, hogy ne csak a szokásos főtt tészta, szósz és sajt legyen a tányéron.
Jó minőségű paradicsomszószokat (tessék elolvasni a címkét, és bátran próbálgatni) már több helyen kaphatunk, tészta mindig van otthon, a trappistát pedig cseréljük le mozzarellára, és ha tehetjük, engedjünk meg magunknak egy grana padano sajtot a tetejére. Ennyi elég is a sikerhez, de tovább gazdagíthatjuk sonkával, gombával, zöldségekkel…
Ehhez a recepthez tényleg semmiféle konyhai tudásra nincs szükség, mivel kész szósszal dolgozunk. A fantáziánkat azért nyugodtan elereszthetjük, lényeg, hogy valamennyire stílusban maradjunk.
Sajtimádók figyelmébe!
A legfontosabbat, a közepén lévő nyúlós sajtot viszont semmiképpen sem hagyjuk ki, mert azt mindenki imádni fogja.