A hétköznapok megmentője: paradicsomos rakott tészta

Így kerül 30 perc alatt meleg vacsora az asztalra

katucikonyha 2018. június 12.

Naná, hogy tésztát a legkönnyebb főzni, ha már szeretnénk valami meleget vacsorázni. De ezúttal toljuk be a sütőbe is, hogy ne csak a szokásos főtt tészta, szósz és sajt legyen a tányéron.

Jó minőségű paradicsomszószokat (tessék elolvasni a címkét, és bátran próbálgatni) már több helyen kaphatunk, tészta mindig van otthon, a trappistát pedig cseréljük le mozzarellára, és ha tehetjük, engedjünk meg magunknak egy grana padano sajtot a tetejére. Ennyi elég is a sikerhez, de tovább gazdagíthatjuk sonkával, gombával, zöldségekkel…

paradicsomos_rakott_teszta_900.jpg

Ehhez a recepthez tényleg semmiféle konyhai tudásra nincs szükség, mivel kész szósszal dolgozunk. A fantáziánkat azért nyugodtan elereszthetjük, lényeg, hogy valamennyire stílusban maradjunk.

Sajtimádók figyelmébe!

A legfontosabbat, a közepén lévő nyúlós sajtot viszont semmiképpen sem hagyjuk ki, mert azt mindenki imádni fogja.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr2614021504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása