Az ember abból főz, amije van. Nekünk például, itt Magyarországon, van egy csomó finom, és jól használható zöldségünk és gyümölcsünk, amikből jobbnál jobb dolgokat lehet előállítani a konyhában. Mostanában például kimondottan Kánaán van a piacon, már ha időnként kimész, és megnézed, mi újság. Itthon termő zöldségeket és gyümölcsöket mutatunk, nem is nehezeket. Kitalálod, hogy mi micsoda?
A minap Hajni a piacon járva belebotlott egy nőbe, aki azon morfondírozott, vajon, ami előtte van a ládában, az a piros cucc, az cseresznye-e, vagy meggy. Mivel még most sem hisszük el, hogy ez megtörténhetett, biztos ami biztos, készítettünk nektek egy kvízt. Bizonyítsuk be, hogy az egy egyszeri véletlen volt! Oké, a kakaslábfüvet mi sem tudjuk megkülönböztetni a libatoptól (na jó, én igen, de nekem papírom van róla, hogy tudom az ilyesmit), de mondjuk az almát a körtétől bárki simán.
Szólunk, hogy ezek után csak nehezebb kvízek lesznek, (marha felsál, kontra sertés dagadó, na jó, csak vicceltem), szóval most gyűjtsd be a sikerélményt. Kezdődhet a teszt?
Fotók: Pixabay és Flickr