Olcsó és egyszerű: gluténmentes sajtos túrós rúd

Ha nem barátod a búza

SóBors 2018. május 10.

Gyors, egyszerű, és ne legyen benne glutén. De azért legyen finom. És ne legyen nagyon drága. Létezik? Naná!

Gluténérzékenynek lenni sokszor nem túl vidám dolog. Például elég sokan nem értik, miért csinálod ezt. Azért ezt a kis pogácsát csak megeheted! Hát ilyet még nem hallottam, hogy valakinek a liszttől legyen baja... Értem, hogy kenyeret nem, de egy kis nokedli azért jöhet? Gluténérzékeny barátaink hosszan tudnák sorolni, hogy reagál betegségükre a külvilág. És nem csak a laikusok. 

Ja, persze, gluténmentes - vágja rá még a pincér, olyankor is, ha nem az. 

glutenmentessajtosrud.JPG

Ha nagyon is jól ismered a fentieket, vagy éppen a legjobb barátod, a kedvenc szomszédod vagy a kollegád szokott bajba kerülni azért, mert nem ehet glutént, akkor biztos te is nyitva tartod a szemed, hátha találkozol finom, egyszerű, gyors, viszonylag olcsó ÉS gluténmentes receptekkel.

A Lollipop sajtos rúdja épp ilyen, nem kell hozzá semmi bonyolult, bármelyik sarki boltban be tudunk szerezni minden hozzávalót, és pikk-pakk már az asztalon pihen a sós nasi.

Ha tetszett ez a recept, akkor próbáld ki tőlük ezt a szénhidrátszegény sajtkrémes pogácsát, vagy ezt a cukormentes banános-csokipudingot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr6613874000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása