Dinnyés-fetás saláta rukkolával, nyáron simán beillik főételnek

Édes-sós-savanyú harmónia, imádni fogod!

Belsőolga 2018. augusztus 10.

Az édes a sóssal mindig izgalmas hatást kelt, így nyáron pedig különösen kellemes. Főleg, ha az édes nem más, mint a lédús, hideg görögdinnye, a sós pedig a krémesen lágy fetasajt. Már csak néhány dolog kell hozzá, hogy komplett étellé álljon össze, ebben a melegben nem is vágyunk ennél testesebb fogásra.

Egy jól eltalált, harmonikus ízű saláta néha meglepően kellemes élményt tud nyújtani. A dinnye persze első ránézésre kissé furcsán hat főételként, de hát ideje, hogy nyissunk az újdonságok felé.

dinnyes_salata.jpg

Mint a legtöbb salátát, ezt is rendkívül egyszerű elkészíteni, csak falatnyi darabokra vágjuk a dinnyét (itt a mi szuper és kipróbált módszerünk), a koktélparadicsomokat félbevágjuk (így kell egyszerre sokat, ezt a trükköt is kipróbáltuk), hozzáadjuk a rukkolát (ami nyáron is simán terem), a fetát, a lilahagymát, és csöpögtetünk rá egy kis balzsamecetet, és már kész is van a saláta.

Szeressétek, mi is szeretjük

Ha így jobban megnézzük, ez a saláta olyan, mintha a mi keblünkön termett volna, összegyűjtött bizonyítéka annak, hogy tényleg működik, amit leírunk. Ez a saláta is működni fog, ízleni fog, szeretni fogjátok, lássatok hozzá bátran!

Fotó: Shutterstock

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5614165145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása