Izgalmas és egyszerű: zöldborsós tokány csirkéből, amit mindenki szeret

Ananász? Őszibarack? Vagy meggybefőtt?

SóBors 2018. július 15.

A zöldborsós tokány egy nagyon szexi étel, szinte mindenki szereti. Nem kell küzdeni a nagy szelet húsokkal, ugyanakkor frissítően hatnak benne a kis zöld bogyók, és ha csirkéből készíted, még a tűzhely mellett sem kell órákig állnod. Édes gyümölccsel kombinálva még finomabb.

A legtöbben a húsételekhez nehezen tudják elképzelni a gyümölcsöket, pedig nagyon jó párosítás. Főleg, ha egy kicsit lazítunk a napi cukorbevitelen, és friss gyümölcs helyett befőttel kínáljuk.

zoldborsos_tokany.jpg

Az ananász például kimondottan jól meg a csirkéhez, és a borsóhoz is, próbáld ki egyszer ezt a párosítást, de ha az őszibarackot, vagy a meggyet jobban szereted, arról sem beszélnénk le.

Persze, ha maradnál az eredeti, sós verziónál, akkor hagyd a gyümölcsöt, és tegyél a tokányodba még néhány marék borsót.

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr1314097837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása