Tojás szétválasztás - lehet, hogy van egyszerűbb a te módszerednél is

Öt módszert teszteltünk, csak egy volt hülyeség

Belsőolga 2018. július 3.

A tojás sárgáját elválasztani a fehérjétől nem egy agysebészet, ugyanakkor bizonyos rutint, de legalább is valami bevált, jó módszert mégiscsak igényel a dolog. Öt módszert próbáltunk ki, ebből egy volt totál csőd, a többi működött.

Természetesen nincsen rózsa tövis nélkül, minden módszernek megvannak a maga előnyei, és hátrányai is. Van, amelyikhez a kezünkön és a tojáson kívül egyéb eszközökre is szükség van, de nem szégyelljük, az eszközhasználat tette ugyanis az embert emberré. Kipróbáltunk egy olyan módszert is, amelyiknél a fekete öves célzóművészek élveznek előnyt - itt is kitehettük a pipát.

tojas_szetvalasztas.jpg

Szóval, ha problémáid vannak a tojás szétválasztással, akkor ez a videó neked készült, biztosan meg fogod találni a kipróbáltak közt a neked való módszert. Ha pedig egyáltalán nincsenek problémáid, de kíváncsi vagy, hogy mi a rákot lehet ennyit molyolni egy ilyen egyszerű művelettel, akkor még inkább neked szól a videónk.

A tölcséres módszert felejtsd el, az hülyeség.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5714076605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása