Ha csak egy pár csepp citrom kell, ezt próbáld ki

Citromlé kinyerése okosan, a citrom felvágása nélkül

Belsőolga 2018. május 31.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy csak pár csepp citromlére volt szükséged, amiért sajnáltad felvágni a szép (vagy utolsó) gyümölcsödet. Vannak viszont ételek, amik citromlé nélkül elképzelhetetlenek, vagyis a feladat az, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon. Segítünk.

citrom.jpg

A témában ismét segítségül hívtuk a nagy internetet, és a csodás lifehack videókat, vajon milyen szuper módszereket javasolnak a kínzó kérdés megoldására. Illetve, ha már itt tartunk, szokásunkhoz híven, kipróbáltuk, hogy működnek-e ezek a módszerek.

Az első megoldás egy igazi citrom hack: nem vágjuk fel a gyümölcsöt, csak szúrunk bele egy lyukat, és azon át csepegtetjük a levét. Eleinte kicsit küzdeni kellett vele, de a végén beindult.

A második módszer pedig azt ígéri, hogy igazi, porlasztott citromlé spray-t kapunk, csak egy spricnifejet kell beleszúrni a mégiscsak kissé felvágott gyümölcsbe. Eredmény a videóban, lerántjuk a leplet!

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr3914008722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása