Bizonyára veled is előfordult már, hogy csak pár csepp citromlére volt szükséged, amiért sajnáltad felvágni a szép (vagy utolsó) gyümölcsödet. Vannak viszont ételek, amik citromlé nélkül elképzelhetetlenek, vagyis a feladat az, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon. Segítünk.
A témában ismét segítségül hívtuk a nagy internetet, és a csodás lifehack videókat, vajon milyen szuper módszereket javasolnak a kínzó kérdés megoldására. Illetve, ha már itt tartunk, szokásunkhoz híven, kipróbáltuk, hogy működnek-e ezek a módszerek.
Az első megoldás egy igazi citrom hack: nem vágjuk fel a gyümölcsöt, csak szúrunk bele egy lyukat, és azon át csepegtetjük a levét. Eleinte kicsit küzdeni kellett vele, de a végén beindult.
A második módszer pedig azt ígéri, hogy igazi, porlasztott citromlé spray-t kapunk, csak egy spricnifejet kell beleszúrni a mégiscsak kissé felvágott gyümölcsbe. Eredmény a videóban, lerántjuk a leplet!