Konyhatrükk, ami jé, tényleg működik, és ledobja a héját az avokádó

Így hámozz avokádót ügyesen, egy mozdulattal

Belsőolga 2018. június 11.

Folytatjuk kisvideó sorozatunkat, melyben a világ nagy kérdéseire keressük a választ. Jelen esetben azt próbáltuk ki, hogy tényleg meg lehet-e hámozni az avokádót egy mozdulattal úgy, hogy egy pohár száján lehúzzuk a félbevágott gyümölcsöt, és tadam, már a kezünkben is van a pucér termés.

A válasz egyébként az, hogy igen. Mármint ha megfelelő pohár, és megfelelő avokádó áll rendelkezésünkre. A pohár kiválasztása egyszerűbb, a tökéletes avokádóé már nehezebb. Maradjunk abban, hogy azt az avokádót, amit szívesen megeszünk, mert már gusztusosan puha, de még egyáltalán nem szottyadt, azt meg lehet hámozni pohárral.

avokado_hamozas.jpg

A keményet nyilvánvalóan nem, a szottyadtat meg minek, azt ki kell dobni sajnos. Nézzétek meg a videót, amiből a megfelelő mozdulatot is elleshetitek. Nekünk bejött, ajánljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr4814026842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása