Neked is kifolyik a repedt tojás főzés közben? Nekünk már nem

Tojásmentő akció

Belsőolga 2018. június 7.

Biztos veled is előfordult már, hogy tojást szerettél volna főzni, de ójaj, meg volt repedve, vagy főzés közben adta meg magát a héj, és kifolyt a fehérje.

Szuper konyhai trükkök rovatunkban ma egy valóban, de igazán hasznos megoldást mutatunk nektek. Ezúttal nem viccelünk, tényleg. Repedt tojást főztünk, és mégsem folyt ki a fehérje, mert ismerjük a trükköt.

repedt_tojas2.jpg

És akkor mi van, ha kifolyik, kérdezhetnéd, de ha kóstoltál már tojáshéjon kívül főtt tojást, akkor tudod, hogy sajnos az már nem olyan finom, hanem inkább vízízű, és nem is túl gusztusos. Ennek a problémának a megoldását mutatjuk meg, ami pofonegyszerű, nem is áruljuk el, nézzétek meg a videónkat, ha már leforgattuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr1414014326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása