Egyszerű hétvégi ebéd ötlet, de amit még ennél is jobban szeretek, hogy nagyobb adag készítése esetén a maradékot hidegen szép vékonyra lehet szeletelni, és kiváltható vele a bolti felvágott. Az előkészítés mindössze 15 percet vesz igénybe, a többit már intézi a sütő.
A krémsajtos töltelék rengeteg lehetőséget kínál a fűszerezésre. Adhatunk hozzá füstölt sajtot, snidlinget, bazsalikomot, aszalt paradicsomot, aprított olajbogyót, és máris nem unalmas az étel!
Fotó: Katuci
A teendőnk egyszerűen annyi, hogy az ízlés és fantázia szerint kikevert sajtkrémmel megkenjük a húsokat, majd feltekerjük, bacon szeletekbe göngyöljük, és betoljuk a sütőbe. Negyven perc múlva kész is az ebéd.
Amíg a hús sül, elkészül a köret
Közben elkészíthetjük a köretet, ami lehet steak burgonya (ezt akár a hús mellé is betehetjük, ha már úgyis megy a sütő, vagy kuszkusz, amit még főzni sem kell, de egy finom salátával is könnyen kibékülünk így nyáron.