Itt mindent megtalálsz, amire a konyhában szükséged lehet

SóBors 2018. június 15.

A Sóbors a CEMP csoport gasztromagazinja. De ennél sokkal több, egy szórakoztató, kedvelt oldal olyanoknak, akik nem napi rutinként élik meg a főzést, hanem örömüket lelik benne, keresik a hiteles, konyhai beszerzéseiket támogató tapasztalatokat, fontos számukra az egészséges életmód, szívesen kipróbálnak új dolgokat, szeretnek recepteket böngészni.

 A mi valutánk a hitelességünk.

Mi is imádunk főzni. Nekünk is fontos, hogy egészséges, finom, jó ételeket tegyünk a család asztalára. Rajongunk a hasznos kütyükért és az okos trükkökért, és szívtől tudunk nevetni a tévedéseinken, a buta konyhai módszereken, a semmire sem használható vacakokon.

Naponta körülbelül 10 ezer, a főzés és a háztartás ügyei iránt érdeklődő olvasót érünk el, többségük nagyvárosi, AB státuszú, diplomás.

Okos és hasznos cikkeket írunk

Legyen szó arról, hogy milyen ételektől lesz rossz kedvünk, hogy mi segíti az emésztést, vagy arról, hogy hogyan készül otthon a legfinomabb strandos lángos. Írunk a csirkepácolás vagy éppen az epervásárlás legjobb trükkjeiről

Utánanézünk annak, miért nem tudnak elhízni a hangyák, vajon miért csípi a szánkat az ananász, vagy mitől pattog a szánkban a robbanóscukorka.

Segítünk abban, hogy mikor üveges a hagyma, és elmagyarázzuk, mitől csőben sült a csőben sült. Nálunk a 15 perces vacsora tényleg 15 perc alatt lesz kész, és a nagyi császármorzsája valóban annyira finom, mintha a nagyi keze alól került volna ki.

Valódi receptek, valódi szerzőktől

A Sóbors csapatában mindenki szeret főzni, és fontosnak tartjuk, hogy az olvasóknak is olyan tanácsokat adjunk, aminek hasznát veszik. 

Figyelünk arra, hogy a 30 perces krémesnek ne csak a receptje legyen tökéletes, hanem a képeink is tükrözzék azt az igényességet, ami az olvasóinkra és a szerkesztősége egyaránt jellemző.

A mindenmentes gofri is tökéletes lesz, mert olyan szerzőkkel dolgozunk, akik a saját területük szakértői. A madártej tényleg selymesen könnyű,  a tojásos nokedli pedig nem fog szétesni, mert tudjuk, és el is magyarázzuk azt a három trükköt, ahol el lehet rontani.

Kvíz - mert játszani mindenki szeret

Szívesen készítünk kvízeket, ez egy szuper formátum, amit nagyon szeretnek az olvasók. A kvízekkel nem csak szórakoztatunk, akár komoly ismereteket is át lehet adni, és bárki kipróbálhatja, hogy mennyit tud egy témáról. 

Megfelelően előkészített tematika és a natívra vonatkozó szerkesztési elveknek megfelelő képanyag mellett ez a formátum kiválóan alkalmas termékelhelyezés megjelenítésére anélkül, hogy az olvasókban rossz érzést, visszatetszést keltene. 

Videók - mert mi tényleg mindent kipróbálunk

A Sóbors videói könnyedek, viccesek, és mindenek előtt hitelesek. Gyakorló, elfoglalt háziasszonyként nekünk is ugyanaz a célunk, mint olvasóinknak: arra vagyunk kíváncsiak, mi könnyíti meg a dolgunkat, és mi az, ami csak kattintásvadász átverés. 

 

 

Rövid, egy-két perces videókban konyhai trükköket mutatunk be, és saját bőrünkön tapasztaljuk meg, hogy amit jobb módszerként, okos trükként tálalnak, az valóban segíti-e a mindennapi életünket. Mivel mindenki küzdött már forrásban lévő vízben szétrepedt tojással, nehezen meghámozható gyümölccsel, vagy hagymapucolás közben ömlő könnyekkel, ezek a cikkek a legnépszerűbbek közé tartoznak.

Hosszabb, 4-6 perces videókban pedig egy-egy konyhai témakört járunk körbe, és azt teszteljük, hogy egy-egy feladatnak - például a fokhagymapucolás, vagy a rántott hús panírozása - mi a legjobb megoldása.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr7714050834
 
süti beállítások módosítása