Beszéljünk az igazán fontos dolgokról: Mautner és Jókuti outfitje mindig harmóniában van a Gourmet fesztiválon

Mautner és Jókuti összeöltöznek

Belsőolga 2018. május 18.

Körömcipőben ma már senki sem mer olyat kiejteni a száján, hogy tök mindegy, hogy néz ki az étel, csak finom legyen, mert tudja, hogy utána futnia kell. A gasztronómiában, tehát maradjunk abban, legalább olyan fontos a tálalás, mint a beltartalom.

Szóval, beszéljünk a tálalásról, csak nem úgy. Aki nem tudná, a Gourmet fesztivál egy olyan rendezvény, amin csúcskajákat adnak megfizethető áron, és éppen a napokban zajlik a Millenárison. Ezen a hétvégén baráti áron lehet végig kóstolni a Michelin-csillagos éttermek kínálatától a street foodig mindent, ami jó, mert mindenki kint van, akinek ott a helye. Gasztroünnep ez a javából.

De hát ugye nemcsak kenyérrel él az ember, beszéljünk a ruhákról is, mint az élet egyik igazán fontos dolgáról. A fesztivál szíve a Gasztroszínpad, amelynek házigazdái Mautner Zsófia, és Jókuti András. Őket, gondolom, már senkinek sem kell bemutatni.

Az outfitjüket viszont igen: évek óta úgy vezetik a színpad műsorát, hogy egymáshoz igazítják az öltözéküket, csodálatos összképet alakítva ki ezzel. Aki az ilyesmire fogékony, annak most tessék, itt egy remek összeállítás, ahol tort ül a puszta vizuális élvezet, de megéri.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr5213966450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása