Ez a 3 őrült ételfotó trend most a legmenőbb az Instagramon

Ehető rovarok, szivárványburger, freakshake

Belsőolga 2018. június 13.

Mielőtt kóstolsz, fotózz! Mutatjuk a legmenőbb instakajákat, wow-wow!

Ha azt gondolnád, hogy az evés nem egy látványsport, hát pont itt az ideje, hogy felülvizsgáld Instagram követőid listáját. Azok az idők már elmúltak, amikor elég volt, ha egy étel jó ízű, és hatásosan van tálalva, manapság viszont már emelni kell a tétet.  Mostanában annál menőbb egy kaja, minél bonyolultabb.

freakshake.jpg

Van benne olyan alapanyag, amiről senki se tudja, micsoda? Annál jobb! Bizarr színekben pompázik? Remek! Azt sem tudod eldönteni, hogy szívószálat bökjél bele, vagy inkább ráakassz egy fityegőt? Látom, érzed már a helyes irányt!

Hát akkor bukjunk alá, és fedezzük fel a legmenőbb Insta kajatrendeket a Popsugar vezetésével.

Ehető rovarok

Az entomofágia (rovarevés) aligha egy új dolog, csak nyugaton számít forradalmi ötletnek a fenntartható fehérjefogyasztás megoldására. A rovarhús, vagy hogy mondják ezt, gazdag vasban, egészséges zsírokban, kalciumban, de főleg mindennél jobban az Instára termett téma, amint egy megtermett csótányt helyezel az ajkaid közé.

A bogárevés valójában teljes mértékben szokványos dolognak számít Kelet-Ázsiában, Afrikában, sőt, az ókori hellének és rómaiak is jóval megelőzték a kalandvágyó és bevállalós, rovarevő(ést színlelő), világutazó barátaidat.

Persze, ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen rá lelkileg, hogy hangyát, lárvát vagy sáskát egyél, akkor sem tudod ezeket elkerülni az Instagramon. Az olyan hashtagek, mint #edibleinsects, #cricketprotein, vagy #boogfood, el fognak vezetni a megfelelő látványhoz. Hátha meg tudod szokni. Hidd el, a rovar finom, tápláló, ropogós, és főleg a jövő élelmiszere. A csirkés taco pedig már a múlté.

Freakshake

Ó, hol vannak már azok az idők, amikor egy tejturmix dekadens élvezetnek számított! Manapság már minden a freakshake-ről szól, ami a tejimádók frappáns válasza a bloody mary Insta-hájpjára. A freakshake Ausztráliából, egy canberrai kávézóból indult 2015 nyarán, hogy bejárja, majd meghódítsa a világot.

Would you like a Shake? Tag your ❤️ friends. By � @elmstreetdiner

Grubzon™ (@grubzon) által megosztott bejegyzés,

Roppant kreatív műfaj, csak a készítőjének a fantáziája szabhat neki határokat. Ha viszont lehámozzuk róla a sallangokat, mégiscsak egy tejturmixról beszélünk, amelynek a tetejére ráhalmoznak mindenfélét, a piskótától a pillecukorig, a kötelező tejszínhabtól a sportszeleten át szalonnáig.

Ha ötletekre vágysz a saját freakshake posztodhoz, itt például körbejárhatod a témát, ha viszont tiszteled és szereted a tested, nem árt, ha közben észben tartod azt is, hogy a legalapabb freakshake is legalább 1500 kilokalóriát tartalmaz. De az nem baj, úgyis a fotó a lényeg.

Szivárványburger

A szivárvány a természet bűvésztrükkje, hogy boldoggá tegyen minket. Ennek földi kiterjesztéseként már itt is vannak a szivárványszínekben úszó ételek, és nem is úgy néz ki, mintha ez a trend hanyatlani kezdene a közeljövőben. A sajttól a kávéig gyakorlatilag bármit képesek szivárványszínűben létrehozni, és természetesen minden ilyen étel egy tökéletes lájkgenerátor.

A post shared by JZ (@gnohznaij) on

Az eredetét ne kérdezzétek, illetve kérdezhetitek, de mindenki mást fog mondani. A saját elméletem szerint ez természetesen a csillámpóni mánia egyenes következménye, majd elmúlik.

Minden divatot követi ugyanis annak az inverze, szóval, ha igazán menő és úttörő akarsz lenni, akkor kezdj el szenet keverni az ételedbe, és szigorúan darkos kajafotókat gyártani. Valószínűleg nem tévedhetsz nagyot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr7714016698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása