20 perces epermisu: könnyű és isteni finom a tiramisu tavaszi testvére

Véletlenül tökéletes sütik sorozat

Koncz Andrea 2018. május 31.

Könnyebb, tavaszibb, mint a klasszikus tiramisu, de legaláb ugyanolyan finom. Gyors desszert, biztos sikerre vágyóknak.

Az úgy kezdődött, hogy engem minden évben meglep ez a pünkösd vasárnap. Mármint nem a létezése, hanem az, hogy nincsenek boltok. Idén is így történt, súlyosítva azzal, hogy hétfőre egy barátnőm szülinapjára mentünk, ahová szerettem volna vinni egy tortát, amihez - nyilván - vasárnap terveztem bevásárolni.

shutterstock_663881275.jpgPersze a kamra is üres volt, úgyhogy egy benzinkutas Spar készletéből kellett kiindulni, ilyenkor általában tiramisu a megoldás, babapiskóta, tojás és mascarpone még ott is kapható, az ünnepelt szereti, pipa.

Aztán megláttam, hogy VÉGRE megjelent a kedvenc helyemen a kedvenc epresem, így született ez az édesség, tök saját fejből, ráadásul rohanva. Mint az ilyen próbálkozások általában: isteni lett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr9013998100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása