Az élet értelme a szex és a főzés. Vagy a főzés és a szex. SóBors minifilm

Koncz Andrea 2018. május 19.

Barátok, jó étel, napsütés, nevetés, szex - és az élet értelme. Sóbors minifilm fesztiválkiadás.

Néveri Katit nagyon régóta ismerem, egy jóbarátnőm jóbarátnője, így keveredtünk össze. Kati története elég mesébeillő, számvitelt tanult, aztán egyszer csak megvilágosodott, hogy neki a vágás az élete. Mármint, hogy filmeket vágjon. És így is tett. Kitanulta a vágást, és azóta csodás dolgok kerülnek ki az egere alól.

sarkozi_akos.jpg

Aztán egyszer csak valaki egy kamerát is a kezébe adott, hogy mi lenne, ha lefilmezne ezt vagy azt, és ez annyira jól sikerült, hogy azóta néha már filmez is, és az én szememben végképp csodanő lett. Saját véleménye szerint operatőrnek nem jó, de ha már úgy alakult, hogy együtt mentünk a Gourmet-ra, megkértem, hozzon kamerát is.

És ha már ott voltunk, olyat kérdeztünk, ami igazán hasznos mindenkinek: hogy mi az élet értelme. És képzeljétek, kiderült! 

Mi/Mikor/Hol? Gourmet Fesztivál, május 17-20, Millenáris Park.

Miről? Gombóc, Pezsgő, Kaviár

Jegyek? Megtudod az infót itt

Exkluzív ebédek/vacsorák és kajapornó: nézz körül itt, de igyekezz, nincs sok hely!

Arcok a színpadon: Zazzi és Balla mama <3, de lehetetlen választani annyi jó van

Gyerekekkelide menjetek (és ha mákod van, addig te is mehetsz egy kört) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.blog.hu/api/trackback/id/tr10013977786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
süti beállítások módosítása